Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woonwensen


Als u op zoek gaat naar een woning, hoeft u niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw woonwensen aan te geven. Als u bent ingeschreven kunt u uw woonwensen in uw eigen profiel opslaan. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning u zoekt en in welke wijk. Als u inlogt kunt u op drie manieren zoeken naar woningen: via woonwensen, via aanbevolen aanbod en via passend aanbod.

Zo legt u uw woonwensen vast

  • Log in en klik bij Mijn account op Profiel;
  • Bij Woonwensen geeft u aan wat u belangrijk vindt voor uw nieuwe woning. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende wijken, het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. Als uw woonwensen naar tevredenheid zijn ingevuld, klikt u op Opslaan.

Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u nu automatisch alle woningen te zien die aan uw woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw opgeslagen woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen. De eerstvolgende editie van het Digizine zal gebaseerd zijn op uw woonwensen.

 

Aanbevolen aanbod

Dit betreft het aanbod dat voldoet aan uw ingestelde woonwensen, maar daarbij wordt de plaats losgelaten. U krijgt dus aanbod te zien dat gelijk is aan uw woonwensen, maar er wordt niet gekeken naar de door u opgegeven plaats. Alleen de woningen met een slaagkans zeer hoog, hoog en gemiddeld worden getoond.

 

Passend aanbod

Dit is het aanbod dat past bij uw inschrijfgegevens (zoals leeftijd en inkomen), ongeacht uw ingestelde woonwensen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.