Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Veelgestelde vragen


Wanneer verschijnt het Digizine?

Het Digizine wordt iedere week op maandag of dinsdag per e-mail verstuurd.

Hoe zeg ik mijn abonnement op het Digizine op?

Zo kunt u het Digizine stopzetten:

  • Log in en klik bij Mijn account op Profiel;
  • Bij Abonnementen geeft u vervolgens aan dat u geen Digizine wilt ontvangen.

Vanaf dat moment krijgt u het Digizine niet meer toegestuurd. Uw woonwensen blijven wel bewaard.

Hoe vind ik een specifieke woning?

U kunt op meerdere manieren het woningaanbod doorzoeken, afhankelijk van of u bent ingelogd of niet. U doet dit door op Woningaanbod te klikken.

Bent u ingelogd? Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen.

Ook als u niet bent ingelogd, kunt u het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van uw scherm krijgt u in dit geval alle woonwensen te zien waaruit u mag kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid een wijk te selecteren, maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heeft u altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Vrij zoeken vult u een adres of woningtype in. Klik vervolgens op zoeken en u krijgt de woning(en) te zien die aan uw opdracht voldoen.

Hoe zoek ik een rolstoelwoning via de website?

Als u ingeschreven staat bij WoningNet en inlogt op de website, dan ziet u direct welke beschikbare woningen passen bij uw inschrijfgegevens, rolstoelindicatie en woonwensen.

U ziet links van het getoonde aanbod een overzicht van de woonwensen die u heeft vastgelegd. Door deze woonwensen aan te passen kunt u het aanbod verder uitbreiden of beperken.

Als u via e-mail op de hoogte gesteld wilt worden van nieuw woningaanbod, dan kunt u een abonnement op het Digizine nemen. Via Mijn account > Profiel kunt u onder Abonnementen aangeven dat u een Digizine wilt ontvangen.

Voor meer informatie over rolstoelwoningen, klik hier.

Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als u uw woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. U kunt bij uw woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw voorkeuren aan te geven.

Als u bent ingelogd en u klikt op Woningaanbod, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. En neemt u een abonnement op het Digizine, dan krijgt u wekelijks een e-mail met alle woningen die aan uw woonwensen voldoen.

U legt uw woonwensen vast op Mijn account bij Profiel.

Wat zijn bewaarde woningen?

Als u een woning interessant vindt maar nog niet zeker weet of u erop wilt reageren, kunt u de woning eerst bewaren. Al uw bewaarde woningen vindt u terug in een overzicht met de belangrijkste kenmerken op een rij. Zo wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.

U vindt uw bewaarde woningen terug bij Mijn account. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. De bewaarde woningen worden verwijderd als de reageertermijn is verlopen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.