Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Betalingsinformatie


Er zijn drie verschillende manieren om de verlengingskosten te betalen:

 • U kunt een doorlopende machtiging afgeven:
  - via de link in de e-mail die u van ons heeft ontvangen;
  - via deze website. Als u inlogt krijgt u automatisch een melding voor het afgeven van de doorlopende machtiging;
  - via de antwoordkaart die u per post heeft ontvangen.
  Als u de doorlopende machtiging afgeeft, worden jaarlijks automatisch de verlengingskosten van uw rekening afgeschreven. Zo kunt u het niet per ongeluk vergeten. U krijgt ter kennisgeving hiervan zes weken voor het verlopen van uw geldigheidsdatum een e-mail op het bij ons geregistreerde e-mailadres. U bent er dan vast op voorbereid dat de verlengingskosten van uw rekening gehaald zullen worden. Ook kunt u nog tijdig besluiten uw inschrijving te beëindigen, indien u dit wenst.
 • U kunt zelf de verlengingskosten overmaken naar rekeningnummer NL 73 RABO 0369 2813 30 op naam van WoningNet Groningen, onder vermelding van uw registratienummer. Let op! Als u geen registratienummer vermeldt, kan de betaling niet verwerkt worden.
  Als u geen doorlopende machtiging afgeeft, krijgt u zes weken voor het verlopen van de geldigheidsdatum van uw inschrijving op het bij ons geregistreerde e-mailadres een verzoek tot het betalen van de verlengingskosten.
  Het is niet mogelijk de verlengingskosten voor meerdere jaren en/of inschrijvingen tegelijk over te maken.
 • U kunt de verlengingskosten ook via iDeal betalen. U hoeft dit niet speciaal aan te vragen: als u inlogt krijgt u - vanaf zes weken voor het verlopen van de geldigheidsdatum van uw inschrijving - automatisch een melding op de website voor het afgeven van een doorlopende machtiging , of het betalen met iDeal. Ook krijgt u zes weken voor het verlopen van de geldigheidsdatum van uw inschrijving op het bij ons geregistreerde e-mailadres een verzoek tot het betalen van de verlengingskosten.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.