Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Reageren op een sociale huurwoning


Iedere week kunt u op maximaal twee sociale huurwoningen reageren. U moet voor de sluiting van de reactietermijn uw reactie plaatsen. De datum en tijd waarvoor de reactie binnen moet zijn, staan steeds op de website vermeld. U kunt alleen via internet een reactie plaatsen.

Het kan voorkomen dat u niet kunt reageren op een woning. Dit gebeurt als u een aanbieding voor een woning hebt. Of als u wilt reageren op een jongeren- of seniorenwoning en uw leeftijd niet passend is, of als uw inkomen niet aan de regels voldoet. Meer informatie hierover vindt u bij verdeling van woningen.

Iedere maandag rond 13.00 uur staat het totale woningaanbod van die week op de website. Op de eerstvolgende maandag vindt de selectie plaats. U heeft dus een week de tijd om reacties te plaatsen. Het moment van reageren in die week heeft geen invloed op de selectie. De selectie houdt alleen rekening met uw punten of urgentie.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.