Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woningstichting Wierden en Borgen


Woningstichting Wierden en Borgen
Wierden en Borgen biedt veilige, betaalbare en duurzame woningen van Stad tot Wad. We verhuren dus niet alleen woningen in de gemeente Groningen, maar ook in de omliggende gemeenten Bedum, Winsum, Ten Boer, Eemsmond, Loppersum en De Marne. In totaal verhuren we ongeveer 7.000 woningen in dit gebied, waarvan ongeveer 1.800 woningen in de gemeente Groningen. 

Inschrijven buiten de gemeente Groningen?
Heeft u belangstelling voor een woning in één van de andere gemeenten van ons werkgebied? Schrijf u dan in als woningzoekende via onze eigen website: www.wierdenenborgen.nl . Als u op zoek bent naar een woning in de gemeente Groningen schrijft u zich in via Woningnet. Op onze website vindt u een handig filmpje waarin we alles uitleggen. 

Samenvoeging met Steelande wonen
Op 1 januari 2017 is onze organisatie samengevoegd met Steelande wonen. Samen met onze bewoners en partners in het wonen dragen we bij aan een prettige woonomgeving in de dorpen en wijken van ons werkgebied.

Contactgegevens:

Bezoekadres 
Steunpunt Groningen:
Johan Dijkstralaan 7
9744 DA Groningen

T 050 402 3750
E alg@wierdenenborgen.nl 
I www.wierdenenborgen.nl

Openingstijden
Elke woensdag: 8.30 - 12.00 

Wilt u liever op een andere dag langskomen? Maak dan een afspraak via (050 402 3750) of kom langs op ons kantoor in Bedum:

De Vlijt 30
9781 NP Bedum

Openingstijden:
Ma – Do : 08.30 – 16.30 uur
Vr : 08.30 – 12.00 uur

 

Uitleg ?

×
Inkomenscontrole

Belangrijk nieuws over de inkomenscontrole! Lees meer in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.