Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op! 
De overheid heeft de regels voor de toewijzing van een sociale huurwoning veranderd. Voor het huren van een sociale huurwoning gelden minimale en maximale inkomenseisen, afhankelijk van de huurprijs van een woning. Uw inkomen wordt gecontroleerd op het moment dat een woning u wordt toegewezen. 

Minimaal inkomen
Wat u minimaal moet verdienen hangt af van de nettohuurprijs van de woning en met hoeveel personen u er wilt gaan wonen. Het minimum inkomen is terug te vinden in de woningadvertenties. 

Maximaal inkomen
Als het inkomen van uw huishouden (het inkomen van kinderen wordt niet meegerekend) hoger is dan € 38.035,00 (prijspeil 2019) per jaar, komt u niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. 

Wel of niet inschrijven?
Het is belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is. Wanneer uw inkomen niet voldoet aan de inkomenseisen, kunt u geen sociale huurwoning huren. Het kan natuurlijk zijn dat u verwacht dat uw inkomen gaat veranderen en dat u in de toekomst wel een sociale huurwoning kunt huren. Als u zich alvast inschrijft, spaart u in de tussentijd gewoon punten. 

Meer informatie
Meer informatie over dit onderwerp en over het vaststellen van uw inkomen leest u onder Inkomensregels.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij WoningNet kost 21,30 euro per jaar. De eerste betaling dient u direct te voldoen als laatste stap in het inschrijfproces.

U kunt het bedrag handmatig overmaken of betalen met een doorlopende machtiging of iDEAL.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.